CVketelboer levert en installeert ketels van de bekende Nederlandse fabrikant Intergas tegen een vaste lage prijs. Professioneel en veilig geïnstalleerd, inclusief 2 jaar volledige garantie. Onze aanbiedingen zijn altijd inclusief installatie en bij ons betaald u geen maandelijkse abonnements- of service en garantiekosten. Wij ruilen in de meeste gevallen uw oude ketel in!  Wilt u meer weten? Stuur ons gerust een mail.

logo_intergas
CVketelboer.nl verkoopt alleen cv-ketels inclusief installatie. Onze monteur komt bij u langs om de oude cv-ketel te vervangen voor de door u geselecteerde nieuwe combiketel. Hierbij zijn het werkloon, reis- en onkosten en alle benodigde installatie materialen inbegrepen. Bij CVketelboer betaalt u werkelijk voor een all-in installatie. U komt achteraf niet voor verassingen te staan.

Deze complete installatie is standaard bij aanschaf van een van onze combiketels.

Intergas bied uitstekende service. Bij een nieuwe ketel zit namelijk (mits geïnstalleerd door erkend installateur) standaard 2 jaar garantie op onderdelen en gebreken als dit aan het product te wijten valt. Echter dient de consument nog wel via de installateur te corresponderen en deze zo nodig eerst in te schakelen.

Bij CVketelboer doen we er daarom een schepje bovenop en geven wij u bij aanschaf van een nieuwe ketel ook standaard 2 jaar volledige service en ondersteuning. Zo heeft u altijd een aanspreekpunt voor garantie, storing, service, overige vragen en wordt u dezelfde dag nog geholpen. Zodat u ten alle tijden verzekerd bent van warm water en verwarming in uw woning.

resize_0000_yonos_para_rs_arie

Een A-label pomp, ook wel hoog rendement pomp genoemd, wordt in 2015/2016 voor elk type CV-ketel of vloerverwarmingunit verplicht!  Deze circulatiepomp verzorgt de watercirculatie in uw installatie.  CV ketels en vloerverwarmingsverdelers werden voorheen uitgerust met een standaard circulatiepomp met een vermogen van ca 75 Watt per uur gedurende het hele stookseizoen , (ca 6.000 uur per jaar) en soms wel het gehele jaar.

Een eenvoudige berekening leert dat het jaarlijks stroomverbruik kan oplopen tot ± 450 kWh; dat is gelijk aan of  meer dan het verbruik van een koelkast, wasmachine of vaatwasmachine.  Een A-label pomp verbruikt ca 20 a 25 Watt/uur, wat overeenkomt  met een jaarverbruik van slechts 80 kWh per jaar.  De besparing op uw stroomrekening  is dan ca € 80,– per jaar!

1_M_Spirotech_SpiroTrap_MB3_jpg_normalVanaf 2015/2016 is een A-klasse pomp in cv-ketels verplicht. Hierdoor neemt het aantal magnetische componenten toe en is de vuilafscheider van Spirotech een essentiële aanvulling op uw cv-installatie. De SpiroTrap is eenvoudig en snel te installeren in zowel bestaande als nieuwe verwarmingsinstallaties. Laat de vuilafscheider plaatsen tijdens het jaarlijkse cv-ketel onderhoud of bij cv-ketel vervanging.

De voordelen van de SpiroTrap MB3 magnetische vuilafscheider;

 • Energiebesparing tot wel 7% mogelijk
 • Terugverdientijd 2-4 jaar
 • Aanbevolen door alle cv-ketelfabrikanten en Vereniging Eigen Huis
 • Geen onnodige storingen aan cv-ketel of installatie
 • Bescherming van de pomp en andere onderdelen

a-labels

De CW-waarde staat voor ”Comfort Warmwater”. Dit is de waarde die aangeeft hoeveel liter warm water de cv-ketel kan leveren per minuut. Hoe hoger de CW-waarde hoe sneller warm water uit de douchekop of badkraan stroomt. Onderstaand een overzicht van de verschillende waarden:

 • CW1 = warmwater uit 1 kraan tegelijk  ( keukengeiser)
 • CW2 = warmwater uit 1 kraan of douche ( badgeiser )
 • CW3 = warmwater uit 1 kraan of douche/bad.  ( kleine combi cv ketel)
 • CW4 = warmwater uit meerdere kranen beperkt mogelijk of douche/bad. ( cv combiketel)
 • CW5 = warmwater uit meerdere kranen beperkt mogelijk of douche/bad. ( cv combiketel)
 • CW6 = warmwater uit meerder kranen mogelijk en douche, bad of stortdouche. ( cv ketel met losse boiler)

Op onze website vind u alleen toestellen met de CW waardes van 3 t/m 5. Denkt u meer, minder of misschien wel helemaal geen warmwater nodig te zijn? Wij leveren ook minder gangbare toestellen. Neem contact op!

Rookgassen van een moderne HR ketel hebben een temperatuur van max. 50 graden °C. Hierdoor bereikt de rookgas van een HR ketel zeer snel een dauwpunt, ofwel het punt wanneer de gassen gaan condenseren.  Dit condens met een PH zuurgraad van 2 tot 4 (zeer zuur) zet zich af als condens druppels tegen de wanden van het rookgas afvoer materiaal. De zuurgraad van dit condens vreet de aluminium buizen langzaam op tot er gaatjes in zullen vallen, met een gevaarlijke situatie tot gevolg.  Er kan rookgas (koolmonoxide) en condens vocht de woning in komen. Wij gebruiken geen aluminium meer maar goedgekeurd kunststof buis en dak- of gevel- doorvoeren.  Hierdoor bent u verzekerd van levenslange garantie en geen risico op schadelijke rookgassen in uw woning.

logo_vca

Veilig werken staat hoog in het vaandel bij CVketelboer. Daarom zijn alle monteurs van onze organisatie VCA-VOL gecertificeerd.

Indien gewenst kunt u onze medewerkers vragen bewijs van certificering te tonen.