CV ketel onderhoud

CVketelboer.nl verzorgt ook het onderhoud en de bij behorende service aan uw nieuwe CV ketel, zodat u er zeker van bent altijd voorzien te zijn van warm water en verwarming van uw woning.

Als u uw cv-ketel regelmatig laat onderhouden, gaat uw ketel langer mee en blijft deze veilig door reguliere inspecties. Zo voorkomt u storingen en bovendien bespaart u ook op uw stookkosten, want een goed onderhouden cv-ketel is energiezuiniger.

bus

char-circle-thumbs

Kies voor zekerheid met CVketelboer.nl

Voor slechts €11,55,- per maand bent u verzekerd van de beste service en een optimale levensduur van uw nieuwe cv ketel.

Naast het tweejaarlijkse onderhoud kunt u ons 7 dagen per week bellen, mocht u onverhoopt toch een storing hebben.


Service & Onderhoudsabonnement

Bij CVketelboer.nl krijgt u bij aankoop van een nieuwe ketel standaard een service & onderhoudsabonnement met een looptijd van 24 maanden. Deze service is in vergelijking met andere landelijke aanbieders bij ons de eerste 24 maanden gratis.

Na deze periode kunt u ervoor kiezen het abonnement te verlengen tegen het vaste lage tarief van € 11,55,- per maand. Dit abonnement is maandelijks kosteloos opzegbaar.

Ik heb al een nieuwe CV-ketel maar geen onderhoudscontract, kan ik dit bij jullie afsluiten? Dat kan, voor Intergas cv-ketels vanaf 2010 kunt u bij ons het all-in serviceabonnement afsluiten.

Eenmalige onderhoudsbeurt
Grondige reiniging/inspectie
CO inspectie
Slechts € 115,-

Aanvragen

All-in serviceabonnement
Slechts € 11,55 per maand
Periodiek onderhoud
Snelle hulp bij storingen

Aanvragen